Welkom bij L-Bros | GRATIS VERZENDING VANAF €15

translation missing: fr.general.language.dropdown_label

0 Panier
Ajouté au panier
  Vous avez items en panier
  Vous avez 1 item en panier
   Total

    WIJ ZIJN L-BROS

   Dit familiebedrijf is opgericht door de Liem Broers (L-Bros). Onze missie is om onze klanten op de hoogte te houden van de laatste trends wat betreft sneakers en streetwear. Wij zorgen ervoor dat we de meest exclusieve en 'trending' sneakers, kleding en andere accessoires hebben voor onze klanten. In de toekomst hopen we om nog meer verschillende streetwear gerelateerde producten aan ons assortiment toe te voegen, zodat wij een nog completer aanbod hebben. Wil jij ook op de hoogte blijven en een deel worden van de L-Bros fam? Volg ons dan op onze socials en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    

   WAAROM L-BROS

   • Een uniek familie gevoel, aangezien wij ook een familiebedrijf zijn.

   • Streven naar zo veel mogelijk persoonlijk contact. Je bent hier niet zomaar een nummertje, bij ons is iedereen een deel van de L-Bros familie.  
   • Wij zitten al jaren in de sneakerwereld, waardoor we veel kennis hebben opgenomen. Hierdoor ben jij verzekerd dat je authentieke items ontvangt van L-Bros.
   • Eerlijke prijzen en een goede service.
   • Geen zin om het hele internet af te zoeken, meerdere mensen te berichten of ze de schoen willen verkopen die jij wilt, zonder dat je weet of ze legitiem zijn? Wij zijn hier om jouw wensen te vervullen, wij werken namelijk ook op aanvraag! 

   OPRICHTERS L-BROS

   Wij zijn de Liem broers, Joey (25) en Mike (22), beide opgegroeid in Den Bosch. Al jaren lang zijn wij echte sneaker liefhebbers en houden we van de cultuur die er om heen zit. Wij werden enthousiast over de sneaker cultuur, doordat wij beide van jongs af aan al basketbal speelden. Hier kregen wij natuurlijk veel affiniteit met DE beroemde Michael Jordan en zijn sneakerlijn; Air Jordan. Wij zijn erg blij dat we van onze hobby ons werk hebben kunnen maken en willen graag onze liefde voor de sneaker cultuur met jullie delen! 

    

   LBROS founders